Opstart- en achtergrondprocessen beheren met Norton Utilities Ultimate

Bepaalde opstartprogramma's en -processen vertragen uw computer doordat ze stilletjes op de achtergrond draaien en systeembronnen verbruiken. Norton Utilities Ultimate scant op deze processen en laat u ze veilig in de slaapstand zetten om de snelheid en prestaties van uw computer te verbeteren.

Bepaalde programma's en processen moeten op de achtergrond draaien om volledige functionaliteit te kunnen bieden. Als u een abnormale verandering in functionaliteit opmerkt nadat u een proces hebt uitgeschakeld, moet u het mogelijk opnieuw inschakelen.

Opstart- en achtergrondprocessen uitschakelen

1. Open Norton Utilities Ultimate.

2. Klik in het hoofdmenu op Processen.

3. Klik in het venster Processen op Processen opnieuw scannen.

4. Identificeer in de lijst de processen die de impact Hoog of Gemiddeld hebben.

5. Schakel voor elk item de schakelaar Processen uit.

Deze opstartprogramma's en -processen kunnen nu niet meer op de achtergrond draaien. U kunt deze programma's echter wel gewoon openen en gebruiken. Nadat u het programma sluit, zet Norton Utilities Ultimate de status automatisch terug in de slaapstand.

Tip: als u een programma dagelijks gebruikt, raden wij u aan het niet uit te schakelen. Als u bijvoorbeeld de Skype-app in de slaapstand zet, kunt u inkomende gesprekken missen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230411200124348