Aanmelden bij de kluis in de cloud van Norton Password Manager

Met Norton Password Manager kunt u een safe in de cloud maken om uw Norton Password Manager-gegevens in op te slaan. U moet zich aanmelden bij Norton om een safe in de cloud aan te maken. De Norton Password Manager-gegevens worden online opgeslagen via uw Norton-account.

U heeft toegang tot de Norton Password Manager-safe in de cloud vanaf elke computer die met internet is verbonden.

Per Norton-account kunt u maar één safe in de cloud hebben. Als u al een Norton-account heeft, kunt u zich aanmelden met uw aanmeldingsgegevens of een nieuw account aanmaken.

Wanneer u het wachtwoord voor uw kluis in de cloud bent vergeten, kunt u uw kluiswachtwoord opnieuw instellen vanaf uw mobiele apparaat.

Aanmelden bij de safe in de cloud via Norton

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van het Norton-product op Online veiligheid. Klik vervolgens op Wachtwoordbeheer.

3. Klik in het venster Aan de slag op Aanmelden.

4. Voer uw Norton-accountgegevens in en klik op Aanmelden.

5. Geef in het venster Safe gesloten het wachtwoord voor de safe in de cloud op.

6. Klik op Openen.

Aanmelden bij kluis in de cloud vanaf mobiel apparaat

1. Open de mobiele Norton Password Manager-app.

2. Wanneer u de Norton Password Manager-app voor het eerst start, wordt u naar de pagina met de Licentie- en serviceovereenkomst geleid

Tik op Akkoord en starten om de Licentie- en serviceovereenkomst van Norton te accepteren.

3. Meld u aan bij uw account.

4. Wanneer u zich al heeft aangemeld bij uw Norton-account, opent u uw bestaande kluis door op de Touch ID of Face ID te tikken wanneer dit wordt gevraagd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54500332
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS