Logge på skyhvelvet i Norton Password Manager

I Norton Password Manager kan du opprette et skyhvelv der du kan lagre Norton Password Manager-data. Du må logge på Norton-kontoen for å kunne opprette et skyhvelv. Norton Password Manager-data lagres på Internett gjennom Norton-kontoen.

Du får tilgang til skyhvelvet for Norton Password Manager fra enhver datamaskin som har Internett-tilkobling.

Du kan bare opprette ett skyhvelv per Norton-konto. Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du logge på med påloggingsopplysningene dine eller opprette en ny konto.

Hvis du glemmer passordet for skyhvelvet, kan du tilbakestille hvelvpassordet fra mobilenheten din.

Logge på et skyhvelv fra Norton

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. I hovedvinduet i Norton-produktet dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Komme i gang klikker du på Logg på.

4. Skriv inn brukerinformasjonen for Norton-kontoen og klikk på Logg på.

5. Skriv inn passordet for skyhvelvet i vinduet Hvelv lukket.

6. Klikk på Åpne.

Logge på et skyhvelv fra en mobilenhet

1. Åpne mobilappen for Norton Password Manager.

2. Når du starter Norton Password Manager-appen for første gang, blir du omdirigert til siden Lisens- og tjenesteavtale

Trykk på Godta og start for å godta Nortons lisens- og tjenesteavtale.

3. Logg på kontoen din.

4. Hvis du allerede har logget på Norton-kontoen din, åpner du det eksisterende hvelvet ved å trykke på Touch ID eller Face ID når du blir bedt om det.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54500332
Operativsystem: Windows, Android, iOS