Logga in på Norton Password Manager-molnvalv

I Norton Password Manager kan du skapa ett molnvalv för att sparar dina Norton Password Manager-uppgifter. Du måste logga in på ditt Norton-konto för att skapa ett molnvalv. Norton Password Manager-uppgifterna lagras på nätet via ditt Norton-konto.

Du kan öppna Norton Password ManagerPassword Manager-molnvalvet från vilken internetansluten dator som helst.

Du kan endast skapa ett molnvalv per Norton-konto. Om du redan har ett Norton-konto loggar du in med dina inloggningsuppgifter eller skapar ett nytt konto.

Om du glömt lösenordet till ditt molnvalv kan duåterställa ditt valvlösenord från din mobila enhet.

Logga in i molnvalvet från Norton

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Internetsäkerhet, och sedan klickar du på Password Manager.

3. I fönstret Komma igång klickar du på Logga in.

4. Ange inloggningsuppgifterna för ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

5. I fönstret Stängt valv skriver du lösenordet för molnvalvet.

6. Klicka på Öppna.

Logga in i molnvalvet från mobil enhet

1. Öppna Norton Password Manager-appen.

2. När du startar Norton Password Manager-appen för första gången kommer du till sidan Licens- och tjänsteavtal

Tryck på Godkänn och starta för att acceptera Nortons licens- och tjänsteavtal.

3. Logga in på ditt konto.

4. Om du redan har loggat in på Norton-kontot öppnar du det nuvarande valvet genom att trycka på Touch ID eller Face ID när en sådan ruta dyker upp.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54500332
Operativsystem: Windows, Android, iOS