Endre tilgangsinnstillingene for en tjeneste

Du kan redigere følgende tilgangsinnstillinger for en tjeneste:

• Tilgangsinnstillinger

• Angi tilgangsinnstillingene

• Standard tilgangsinnstillinger

Endre tilgangsinnstillingene for en tjeneste

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Avansert eller Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

3. Klikk på Brannmur i venstre rute.

4. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

5. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil redigere innstillinger for Tilkoblingsblokkering for.

6. Velg et Programmer fra menyen Tjenester/porter.

7. Velg én av følgende kategorier:

Innkommende

Her kan du angi tilgangsinnstillinger for innkommende tilkoblinger som bruker tjenesten.

Utgående

Her kan du angi tilgangsinnstillinger for utgående tilkoblinger som bruker tjenesten.

8. I ruten Vis velger du raden med tjenestenavnet, og så klikker du på Rediger.

9. Utfør ønskede endringer i dialogboksen Endre tjeneste.

10. Klikk på Lagre.

Endre spesifikke tilgangsinnstillinger for en tjeneste

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Avansert eller Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

3. Klikk på Brannmur i venstre rute.

4. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

5. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil redigere innstillinger for Tilkoblingsblokkering for.

6. Velg et Programmer fra menyen Tjenester/porter.

7. Velg en tjeneste du vil endre spesifikke tilgangsinnstillinger for i en av kategoriene Innkommende og Utgående.

8. I ruten Vis velger du raden som inneholder de spesifikke tilgangsinnstillingene for programmet, og så klikker du på Rediger.

9. Utfør ønskede endringer i vinduet Endre tjeneste.

10. Klikk på Lagre.

Endre standard tilgangsinnstillinger for en tjeneste

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Avansert eller Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

3. Klikk på Brannmur i venstre rute.

4. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

5. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil redigere innstillinger for Tilkoblingsblokkering for.

6. Velg et Programmer fra menyen Tjenester/porter.

7. I kategorien Innkommende eller Utgående, velger du raden med de spesifikke tilgangsinnstillingene til programmet i ruten Vis, og så klikker du på Endre.

8. I vinduet Standardhandling for , velger du ett av disse alternativene:

Tillat

Tillater nettverkstilkoblingene for tjenesten.

Blokker

Blokkerer nettverkstilkoblingene for tjenesten.

9. Klikk på Lagre.