Konfigurera Dark Web Monitoring med Norton UWP-appen

Med Dark Web Monitoring övervakar vi om någon använder din personliga information på webbplatser och forum på darknet som är svåra att hitta. När vi upptäcker din information på den mörka webben meddelar vi dig. Läs mer om övervakning på Dark Web.

Dark Web Monitoring-funktionen är inte tillgänglig i Norton Security On-the-Go1.

Om du är testanvändare av Norton Security Protection måste du skapa ett Norton-konto för att kunna använda den här funktionen.

1Norton Security On-the-Go är för närvarande endast tillgänglig i USA. Appen kommer att finnas tillgänglig i andra regioner vid ett senare datum.

Lägg till ytterligare information för Dark Web Monitoring

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Mitt Norton, bredvid Dark Web Monitoring, klickar du på Konfigurera.

3. Du omdirigeras till ditt Norton-konto. Uppge inloggningsuppgifterna för kontot om du uppmanas att logga in.

4. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till den information du vill ha Dark Web Monitoring.

Se Dark Web Monitoring-meddelanden

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Mitt Norton bredvid Dark Web Monitoring klickar du på Visa varningar.

Du kan se Dark Web Monitoring-meddelandena på webbsidan som visas.