Lös produktaktiveringsfel för Norton Utilities Ultimate

Artikeln är avsedd att hjälpa dig att åtgärda eventuella produktaktiveringsfel som kan uppstå när du aktiverar Norton Utilities Ultimate.

Produktaktiveringen startar din prenumeration. Den säkerställer att Norton-produkten som är installerad på datorn är äkta och regelbundet tillhandahåller produktuppdateringar och support.

Välj det aktiveringsfel som visas i produkten:

Fel: ”Produktnyckeln är ogiltig (-1005)”

Du kan inte aktivera Norton Utilities Ultimate-produkten med den produktnyckel du angav.

Produktnyckeln för Norton Utilities Ultimate skiljer sig från produktnyckeln till Norton Protection. Produktnyckeln är skiftlägeskänslig. Kontrollera att du skriver exakt rätt nyckel.

Följ anvisningarna nedan för att lösa problemet:

1. Logga in på ditt konto.

2. Håll muspekaren över ditt namn i det övre högra hörnet och klicka på Mina prenumerationer.

3. På fliken Mina prenumerationer bläddrar du ner tills du ser Norton Utilities Ultimate.

4. Anteckna eller kopiera produktnyckeln som visas direkt under produkten.

Norton-produktnyckeln är en alfanumerisk sträng på 25 tecken.

5. Öppna Norton Utilities Ultimate.

6. Klicka på Logga in.

7. Logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto.

8. Ange produktnyckeln som du kopierade och slutför aktiveringen.

Fel: ”Kontona stämmer inte överens”

Produktnyckeln du angav är registrerad på ett annat Norton-konto.

Klicka på Använd den här nyckeln om du vill fortsätta med aktiveringen av produkten med den här produktnyckeln.

Viktigt! Kontrollera att du har åtkomst till det andra Norton-kontot innan du fortsätter. Du måste logga in med de andra Norton-kontoinloggningsuppgifterna när du uppmanas att logga in på produkten.

Klicka på Ange en annan nyckel för att aktivera produkten med en annan nyckel.

Du hittar alltid Norton Utilities Ultimate-produktnyckeln på Norton-kontot. Anvisningar finns i avsnittet Hitta Norton Utilities Ultimate-produktnyckeln i Aktivera Norton Utilities Ultimate.

Klicka på Stäng och kontakta Nortons kundtjänst och support om du behöver hjälp.

Fel: ”Det går inte att ansluta till servern”

Det verkar vara fel på internetanslutningen. Kontrollera internetanslutningen och klicka på Försök igen för att lösa problemet.

Datorn behöver en aktiv internetanslutning för att aktiveringsprocessen ska kunna slutföras.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230509115549409
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 15/02/2024