Indsend et websted til Norton Safe Web

Norton Safe Web analyserer og bedømmer websteder for at se, hvordan de påvirker din enhed. Når du ser det grå ikon ved siden af søgeresultaterne, angiver det, at Norton Safe Web ikke har analyseret dette websted. Hvis du ejer et websted, kan du indsende det og få det evalueret. Hvis dit websted allerede er vurderet af Norton Safe Web, og du ikke er enig i bedømmelsen, kan du indsende webstedet igen og få det revurderet.

• Hvis du ejer et websted, kan du indsende det til Norton Safe Web og få det vurderet. For mere information, læs afsnittet Jeg skal indsende et websted til evaluering eller gennemgang.

• Et websted vurderes som usikkert, hvis det indeholder trusler. Du kan indsende en anmodning til ny vurdering til dit websted, hvis du mener, at dit websted er blevet bedømt forkert. For mere information, læs afsnittet Jeg skal indsende et websted til evaluering eller gennemgang.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af operativsystemet:

Windows

Disse trin gælder for Norton 360 version 22.x eller ældre. Du kan finde versionsnummeret på dit Norton-produkt i menuen Hjælp > Om eller i Indstillinger > Om.

Indsendelse af filer

1. Gå ind på Nortons rapporteringsportal, og klik på Indsend fil i afsnittet Norton 360 version 22.x eller ældre.

2. Vælg ét af følgende på siden Indsend fil:

• Fejlagtigt registreret af Norton (falsk positiv)

• Ikke registreret af Norton (falsk negativ)

3. Indtast de relevante oplysninger på den side, der vises, og klik på Send.

4. Du kan kontrollere status for ændring af webstedsvurderingen inden for 48 timer efter indsendelsen på Norton Safe Web-webstedet.

Indsendelse af URL-adresser

1. Gå ind på Nortons rapporteringsportal, og klik på Indsend URL i afsnittet Norton 360 version 22.x eller ældre.

2. Indtast UR-adressen på det websted, du vil have vurderet, og klik på Send.

3. Indtast din foreslåede webstedsinddeling.

4. Tilføj beskrivelsen af din anmodning.

5. Klik på Send.

Du kan kontrollere status for ændring af webstedsvurderingen inden for 48 timer efter indsendelsen på Norton Safe Web-webstedet.

Hvis versionen af dit Norton-produkt er 24.x eller nyere, skal du følge nedenstående trin.

Indsendelse af URL-adresser og filer

1. Gå ind på Nortons rapporteringsportal.

2. Gør et af følgende på den side, der vises:

• Hvis du vil indsende en falsk positiv-rapport, skal du klikke på Åbn sendeformular under Falsk positiv.

• Hvis du vil indsende en falsk negativ-rapport, skal du klikke på Åbn sendeformular under Falsk positiv.

3. Indtast de relevante oplysninger på den side, der vises, og klik på Send.

Mac

Disse trin gælder for Norton 360 version 8.x eller ældre. Du kan finde versionsnummeret på dit Norton-produkt i menuen Hjælp > Om eller i Indstillinger > Om.

Indsendelse af filer

1. Gå ind på Nortons rapporteringsportal, og klik på Indsend fil i afsnittet Norton 360 version 22.x eller ældre.

2. Vælg ét af følgende på siden Indsend fil:

• Fejlagtigt registreret af Norton (falsk positiv)

• Ikke registreret af Norton (falsk negativ)

3. Indtast de relevante oplysninger på den side, der vises, og klik på Send.

4. Du kan kontrollere status for ændring af webstedsvurderingen inden for 48 timer efter indsendelsen på Norton Safe Web-webstedet.

Indsendelse af URL-adresser

1. Gå ind på Nortons rapporteringsportal, og klik på Indsend URL i afsnittet Norton 360 version 22.x eller ældre.

2. Indtast UR-adressen på det websted, du vil have vurderet, og klik på Send.

3. Indtast din foreslåede webstedsinddeling.

4. Tilføj beskrivelsen af din anmodning.

5. Klik på Send.

Du kan kontrollere status for ændring af webstedsvurderingen inden for 48 timer efter indsendelsen på Norton Safe Web-webstedet.

Hvis versionen af dit Norton-produkt er 24.x eller nyere, skal du følge nedenstående trin.

Indsendelse af URL-adresser og filer

1. Gå ind på Nortons rapporteringsportal.

2. Gør et af følgende på den side, der vises:

• Hvis du vil indsende en falsk positiv-rapport, skal du klikke på Åbn sendeformular under Falsk positiv.

• Hvis du vil indsende en falsk negativ-rapport, skal du klikke på Åbn sendeformular under Falsk positiv.

3. Indtast de relevante oplysninger på den side, der vises, og klik på Send.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090410134005EN
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 20/08/2024