Se dine systemaktiviteter

Norton leverer oplysninger om de vigtige systemaktiviteter, som du udførte over en periode på mindst tre måneder.

Norton overvåger din computers ydeevne. Hvis der registreres et øget forbrug af systemressourcer i forbindelse med et bestemt program eller en proces, får du en advarsel om det.

Sådan viser du oplysninger om systemaktiviteterne

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Grafer.

3. Klik på fanen for en måned for at se detaljer i vinduet Grafer.

4. Hold markøren over et ikon eller en stribe for en aktivitet i hændelsesgrafen.

5. I det pop op-vindue, der vises, kan du se oplysningerne om aktiviteten.

6. Hvis valgmuligheden Vis detaljer vises pop op-vinduet, skal du klikke på Vis detaljer for at få vist yderligere oplysninger i vinduet Sikkerhedshistorik.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v23920554