Vastaaminen Sovellusvalvonnan havaintoihin Norton 360:ssa Android-laitteille

Sovellusvalvonta analysoi Google Playsta asentamiasi sovelluksia erilaisten turvallisuus- ja yksityisyyskriteerien perusteella. Sen jälkeen se tarjoaa tietoa sovelluksiin liittyvistä mahdollisista riskeistä. Suosittelemme, että luet sovelluksen tiedot huolellisesti, ennen kuin päätät luottaa sovellukseen tai poistat sen laitteestasi.

Suosituksen perusteella voit sitten luottaa sovellukseen tai poistaa sen.

Virheellisestä esiintymästä ilmoittaminen Nortonille, kun kyse on datankeruusovelluksesta tai mahdollisesti riskialttiista sovelluksesta

Jos olet sitä mieltä, että Norton on virheellisesti tunnistanut sovelluksen riskialttiiksi tai epäilyttäväksi, ja haluat ilmoittaa siitä meille, seuraa seuraavia ohjeita.

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

2. Napauta Suojaus ja Sovelluksen tietoturva.

3. Napauta Datankeruusovellukset- ja Mahdollisesti riskialttiit sovellukset -kohdista sovellusta, josta haluat ilmoittaa Nortonille.

4. Napauta oikeasta yläkulmasta report_issue -kuvaketta ja napauta sitten Ilmoita ongelmasta.

5. Kohdassa Mikä ongelma sinulla on? (vaaditaan), napauta ja valitse vaihtoehto avattavasta luettelosta. Jos ongelman tyyppiä ei ole mainittu avattavassa luettelossa, voit kuvata ongelman kuvausosiossa.

6. Napauta Lähetä.

7. Napauta vahvistusilmoituksessa OK.

Nortonin mobiilitiimi analysoi sovelluksen ja päivittää yksityisyydensuojan pisteet sen mukaisesti.

8. Voit myös ilmoittaa luottavasi sovellukseen, jolloin Norton lisää sen luotettujen sovellusten luetteloon. Napauta sovellusta, johon haluat luottaa, ja napauta sitten Merkitse luotettavaksi.

Jos et luota sovellukseen tietosuojaraportin lukemisen jälkeen, sinun on ehkä poistettava sovellus. Jos haluat poistaa sovelluksen, napauta sovellusta ja napauta sitten Poista asennus

Vastaaminen Sovellusvalvonnan haittaohjelmahavaintoihin

Suosittelemme, että poistat sovellukset, jotka on lueteltu Haittaohjelmasovellukset-luokassa. Jos olet sitä mieltä, että Norton on virheellisesti tunnistanut sovelluksen riskialttiiksi tai epäilyttäväksi, ja haluat ilmoittaa siitä meille, seuraa seuraavia ohjeita.

1. Jos olet saanut haittaohjelmahälytyksen Nortonilta, napauta hälytysviestistä Ei haittaohjelma?. Siirry sitten vaiheeseen 5.

Malware_alert
  2. Jos olet sulkenut haittaohjelmahälytyksen, käynnistä Norton 360 -sovellus.

3. Napauta Suojaus ja Sovelluksen tietoturva.

4. Napauta Haittaohjelmasovellukset-kohdasta raporttia.

report
  5. Valitse Ilmoita virheellisestä esiintymästä -näytön Sovellus tai tiedosto -kohdasta sovellus, josta haluat ilmoittaa Nortonille.

6. Kuvausosiossa sinun on kuvailtava ja perusteltava, miksi havaittu sovellus ei mielestäsi ole haittaohjelma.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230714120802209
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 26/02/2024