Bericht: 'De huidige versie vereist macOS 13.0 of later' bij de installatie van Norton AntiTrack

De functie Privé-e-mail in uw Norton AntiTrack-product wordt alleen ondersteund op macOS 13.x of latere versies. U kunt dit probleem oplossen door het besturingssysteem bij te werken naar macOS 13.x of hoger en dan proberen toegang te krijgen tot de functie Privé-e-mail. Klik op het Apple-menupictogram in de linkerbovenhoek en vervolgens op Over deze Mac om te zien welke versie van het Mac-besturingssysteem op uw Mac is geïnstalleerd.

Lees dit Apple Support-artikel voor gedetailleerde stappen om uw macOS naar de nieuwste versie bij te werken.

Vrijwaring: We zijn niet verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van gegevens, opinies, adviezen of beweringen op sites van derden. We bieden deze links uitsluitend voor uw gemak. Het vermelden van dergelijke links impliceert niet dat we de inhoud van dergelijke sites onderschrijven, aanbevelen of er verantwoordelijkheid voor accepteren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20240402032744544
Besturingssysteem: Mac
Laatste wijziging: 08/05/2024