Få mere at vide om hovedvinduet i Norton-programmet

Norton er dokumenteret driftssikker og er den hurtigste og letteste samlede løsning til beskyttelse af din computer og alle dine onlineaktiviteter. Det giver effektiv beskyttelse mod eksisterende og nye malware, herunder ransomware og virus. Det beskytter dine personlige og finansielle oplysninger, når du bruger dem online, giver dig mulighed for at beskytte dine vigtige filer ved at sikkerhedskopiere dem, og det sørger for, at din computer altid er optimeret til at give den bedst mulige ydeevne. Norton-programmet bruger LiveUpdate-teknologien til automatisk at downloade de seneste opdateringer, der er nødvendige for at beskytte dig og dine enheder mod nye trusler.

Klik på et af afsnittene for at læse mere om at bruge Norton-programmet.

Jeg har brug for hjælp til at bruge hovedvinduet i Norton-programmet

Hovedvinduet i Norton-programmet er brugerfladen til administration af sikkerheden. Her kan du bl.a. se status for de forskellige beskyttelseskomponenter, der sørger for, at du er beskyttet mod nye trusler. Norton-programmet løser de fleste problemer automatisk. Men hvis din handling er påkrævet til løsning af et problem, vises oplysningerne om det i hovedvinduet.

Sikkerhed

Beskytter dig mod alle mulige slags virus og andre typer malware, herunder netværksangreb og spam.

Du kan finde en løsning ved at klikke på et emne, der beskriver det problem, du har:

Internetsikkerhed

Norton er et værn mod alle forsøg på onlinetyveri og phishing samt mod bedrageriske websteder.

Du kan finde en løsning ved at klikke på et emne, der beskriver det problem, du har:

Backup

Norton sikkerhedskopierer dine filer og data til en sikker backupplacering.

Du kan finde en løsning ved at klikke på et emne, der beskriver det problem, du har:

Ydeevne

Norton får computeren til at yde mere og sørger for, at den er optimeret.

Du kan finde en løsning ved at klikke på et emne, der beskriver det problem, du har:

Jeg har brug for hjælp til at afhjælpe programfejl

Gå til følgende side, og find en løsning på dit problem.

Sådan finder du programmets versionsnummer

Hvis du vil opgradere dit Norton-program eller få hjælp af kundesupport, skal du oplyse det fulde versionsnummer til Norton-programmet, som er installeret på computeren. Dette hjælper dig med at finde den rigtige løsning til dine problemer.
  1. Klik på Hjælp i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Om i vinduet Help Center under Generelle oplysninger.

Find Licens- og serviceaftalen

Licens- og serviceaftalen er et juridisk dokument, hvis indhold du accepterer ved at installere produktet. Dette dokument indeholder oplysninger om begrænsninger i deling og brug af softwaren, brugerens rettigheder ifbm. softwaren og andre vilkår og betingelser.
Besøg licensaftalen, hvis du vil vide mere om produktlicensaftaler og bemærkninger om tredjeparter.
  1. Klik på Hjælp i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Om under Generelle oplysninger i vinduet Help Center, og klik derefter på linket Licensaftale.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v7270714