Norton 360 -sovelluksen suojausominaisuuksien kokeileminen mobiililaitteella

Kun olet ladannut ja asentanut Norton 360 -sovelluksen mobiililaitteelle, voit aloittaa 14 päivän kokeilujakson ja kokeilla jotakin mobiililaitesuojaukseen tarjoamistamme tilauksista. Google Play Kaupassa tai Apple App Storessa tarjotun 14 päivän kokeilun aloittaminen edellyttää maksutavan rekisteröintiä ja vuositilauksen aktivointia sovelluksesta ostamalla.

Norton 360 -sovelluksen suojausominaisuuksien kokeileminen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Valitse tilaus.

3. Pyyhkäise ja lue tilauksen tiedot.

4. Valitse Tilaa nyt, niin rekisteröidyt 14 päivän kokeiluun tai ensimmäisen vuoden tarjoukseen valitsemasi tilauksen mukaan.

Ensimmäisen vuoden tarjous on saatavana vain, jos valitsit Norton 360 Deluxe -tilauksen.

5. Aloita kokeilu noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Hinta veloitetaan 14 päivän kokeilujakson lopussa. Jollet halua maksaa, peruuta tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.

Jos haluat peruuttaa tai vaihtaa tilauksen, katso ohjeet seuraavasta artikkelista:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722457
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS