Få en testversion av Norton 360-appskyddsfunktionerna på din mobila enhet

När du har laddat ner och installerat Norton 360-appen på din mobila enhet får du åtkomst till en testperiod på 14 dagar för att prova en av våra tillgängliga planer för skydd av mobila enheter. Testperioden på 14 dagar i Google Play Butik eller Apple App Store kräver en betalningsmetod och aktivering av en årlig prenumeration genom köp i appar.

Få en testversion av skyddsfunktionerna i Norton 360-appen

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på Välj prenumeration.

3. Svep och läs prenumerationsinformationen.

4. Tryck på Prenumerera nu för att logga in för antingen en testperiod på 14 dagar eller för ett erbjudande för första året utifrån prenumerationen du valt.

Erbjudandet för första året är endast tillgängligt om du väljer Norton 360 Deluxe-prenumerationen.

5. Följ anvisningarna på skärmen för att starta testversionen.

En avgift initieras i slutet av testperioden på 14 dagar. Om du inte vill bli debiterad ska du se till att du säger upp prenumerationen innan testperioden upphör.

Se följande artikel om du vill säga upp eller ändra prenumerationen: