Viesti: VPN-yhteyttä ei voi muodostaa. Ilmeni ongelma. Kokeile myöhemmin uudelleen tai katso usein esitetyt kysymykset

Tämä artikkeli koskee Norton 360 24.x- ja Norton Secure VPN 24.x -tuotteita.

Koeta korjata tämä ohjelma yhdistämällä toiseen VPN-alueeseen. Jos se ei auta, vaihda VPN-protokollan asetuksia ja kokeile uudestaan.

Valitse jokin seuraavista toimista tuotteesi mukaan:

Minulla on Norton 360 -tuote

Yhteyden muodostaminen toiseen VPN-alueeseen

• Esimerkki 1: Jos olet Yhdysvalloissa ja VPN-alueeksi on valittu Nopein sijainti, muodosta yhteys USA-alueeseen manuaalisesti Yhteys-välilehdeltä.

• Esimerkki 2: Jos olet Yhdysvalloissa ja VPN-alueeksi on jo valittu USA, muodosta yhteys lähimpään eri alueeseen (Kanada tai Meksiko).

• Esimerkki 3: Jos olet Saksassa ja VPN-alueeksi on jo valittu Saksa, muodosta yhteys lähimpään eri alueeseen (Sveitsi tai Ranska).

VPN-protokollan asetusten muuttaminen

VPN-protokollat ovat joukko sääntöjä, jotka kertovat, miten dataa siirretään tietokoneeltasi. Käytettävän protokollan voi valita seuraavien ohjeiden avulla.

1. Käynnistä työpöydältä Norton 360 -tuote.

2. Napsauta Nortonin aloitussivulta Yksityisyys.

3. Napsauta Yksityisyys-sivun Secure VPN -kohdan vierestä Käynnistä VPN.

4. Napsauta Secure VPN -näytöstä VPN-asetukset-välilehteä.

5. VPN-asetukset-välilehden VPN-protokollan asetukset -kohdasta voit valita jonkin seuraavista:

• Automaattinen (suositus). Oletusarvoisesti Norton Secure VPN käyttää tätä.

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN.

Minulla on Norton Secure VPN -tuote

Yhteyden muodostaminen toiseen VPN-alueeseen

• Esimerkki 1: Jos olet Yhdysvalloissa ja VPN-alueeksi on valittu Nopein sijainti, muodosta yhteys USA-alueeseen manuaalisesti Yleiskatsaus-osion Yhteys-välilehdeltä.

• Esimerkki 2: Jos olet Yhdysvalloissa ja VPN-alueeksi on jo valittu USA, muodosta yhteys lähimpään eri alueeseen (Kanada tai Meksiko).

• Esimerkki 3: Jos olet Saksassa ja VPN-alueeksi on jo valittu Saksa, muodosta yhteys lähimpään eri alueeseen (Sveitsi tai Ranska).

VPN-protokollan asetusten muuttaminen

VPN-protokollat ovat joukko sääntöjä, jotka kertovat, miten dataa siirretään tietokoneeltasi. Käytettävän protokollan voi valita seuraavien ohjeiden avulla.

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Valitse Nortonin aloitussivun Yleiskatsaus-kohdasta VPN-asetukset-välilehti.

3. VPN-asetukset-välilehden VPN-protokollan asetukset -kohdasta voit valita jonkin seuraavista:

• Automaattinen (suositus). Oletusarvoisesti Norton Secure VPN käyttää tätä.

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN.

Jos ongelma ei poistu, korjaa Norton Secure VPN -tuote.

Norton Secure VPN:n korjaaminen

1. Avaa Suorita-valintaruutu näppäinyhdistelmällä Windows+R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter:

appwiz.cpl
  3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton Secure VPN ja valitse Poista tai Poista asennus.

4. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ilmoitus tulee näkyviin, napsauta Kyllä.

5. Jos haluat korjata Norton-tuotteen, napsauta Norton-ikkunasta Korjaa.

Kun korjaus on valmis, napsauta Valmis.

Jos ongelma ei ole vieläkään ratkennut, poista Norton Secure VPN -tuotteen asennus ja asenna se uudelleen.

Norton Secure VPN:n asennuksen poistaminen ja asentaminen uudelleen

1. Avaa Suorita-valintaruutu näppäinyhdistelmällä Windows+R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter:

appwiz.cpl
  3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton Secure VPN ja valitse Poista tai Poista asennus.

4. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ilmoitus tulee näkyviin, napsauta Kyllä.

5. Jos haluat korjata Norton-tuotteen, napsauta Norton-ikkunasta Poista asennus.

Ohjeet Norton-tuotteen asentamiseksi uudelleen on artikkelissa Norton Secure VPN:n lataaminen ja asentaminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20231215133146960
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 05/03/2024