Anmodning om refusion for dit køb af Norton-abonnement

Hvis du vil vide mere om din refusionsberettigelse, kan du læse: Nortons afbestillings- og refunderingspolitik.

Anmodning om refundering af det betalte beløb for Norton-abonnement købt i Norton Online Store

For at få en refusion for et abonnement, som du har købt fra Norton Online Store, skal du kontakte os her eller via livechat(ikke tilgængelig i alle lande).

Anmodning om refundering af det betalte beløb for Norton-abonnement købt i en detailbutik

Kun i Japan: Hvis du har købt dit abonnement i AU-butikken, skal du læse artiklen omrefusion for produkter, der er købt i AU-butikken. Hvis du har købt dit abonnement i en anden butik i Japan, skal du kontakte Norton Support via livechat.

For at få en refusion for et Norton-abonnement, som du har købt i en fysisk butik, skal du kontakte os her eller via livechat (findes ikke i alle lande).

Sørg for at have følgende oplysninger klar, når du kontakter Nortons Kundeservice og support.

1. Fotokopier eller udskriv et billede af etiketten Abonnementsnøgle, der bruges til at aktivere dit abonnement.

• Dette er nødvendigt for at bekræfte købet og forhindre, at abonnementet anvendes efter refunderingen.

• For de fleste abonnementer er det en nøgle på 25 tegn, som findes på et kort i emballagen eller er trykt på kvitteringen.

2. Tag en fotokopi, eller udskriv et billede af den originale kvittering, der viser købsdato og pris betalt for abonnementet.

Vigtig besked

I overensstemmelse med licens- og serviceaftalen kan softwaren, efter at du har modtaget din refusion, automatisk deaktivere oggå af drift for at forhindre yderligere brug. Du skal slette alle kopier af softwaren til det abonnement, du returnerer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100111150039EN
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 22/05/2024