Begär en återbetalning för köpet av Norton-prenumerationen

Läs Nortons uppsägnings- och återbetalningspolicy för information om återbetalningsrättigheter.

Begär återbetalning för Norton-prenumeration köpt från Norton Online Store

Kontakta oss här eller vialivechatten (inte tillgängligt i alla länder) för att få en återbetalning för en prenumeration som du köpt från Norton Online Store.

Begära återbetalning för Norton-prenumeration köpt från en återförsäljare

Endast för Japan:  Om du köpte från en AU-butik ska du läsa produktreturer för au-butiker. Om du köpte från någon annan återförsäljare i Japan ska du kontakta Norton-support via livechatten.

Kontakta oss här eller vialivechatten (inte tillgängligt i alla länder) för att få en återbetalning för en Norton-prenumeration som du köpt från en återförsäljare.

Ha följande information redo när du kontaktar Nortons kundtjänst och support.

1. Kopiera eller skriv ut en bild av etiketten med prenumerationsnyckeln som användes för att aktivera prenumerationen.

• Det är nödvändigt för att validera ditt köp samt för att förhindra användning av prenumerationen efter återbetalningen.

• För de flesta prenumerationer är det här en nyckel med 25 tecken som finns på ett kort i förpackningen eller tryckt på kvittot.

2. Kopiera eller skriv ut en bild av originalkvittot som visar inköpsdatum och priset som betalades för prenumerationen.

Viktigt meddelande

I enlighet med licens- och tjänsteavtalet kan programvaran automatiskt inaktiveras och vara ur funktion efter att du fått din återbetalning för att förhindra ytterligare användning. Du måste ta bort alla kopior av programvaran för prenumerationen som du returnerar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100111150039EN
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 22/05/2024