Reagere på advarsler om "Skadeligt websted opdaget" eller "Usikkert websted" i Norton 360-mobilappen

Når Norton 360-appen registrerer et skadeligt eller farligt websted, vises en advarsel om, at webstedet kan indeholde trusler, der kan bringe dine personlige oplysninger i fare.

Advarslen giver dig mulighed for at gå udenom og besøge webstedet, hvis du er sikker på webstedets omdømme.

Norton anbefaler, at du ikke besøger webstedet, medmindre du er sikker på, at det er sikkert, og at du er forsigtig, når du surfer på webstedet.

Afhængigt af din enhed skal du gøre følgende for at omgå advarslen og tillade adgang til webstedet:

• Android-enhed: I advarselsmeddelelsen skal du trykke på Besøg alligevel for at få adgang til webstedet Hvis du vil blokere webstedet, skal du trykke på Besøg ikke.

• iOS-enhed: I advarselsmeddelelsen skal du trykke på Vis detaljer og derefter trykke på Tillad adgang til websted.

Hvis du mener, at Norton 360-appen blokerer et legitimt websted, kan du indsende en tvist.

Indsend en tvist angående webstedet til evaluering eller gennemgang

1. Tryk på Vis detaljeri advarselsmeddelelsen.

2. På en iOS-enhed skal du trykke på Se den fulde rapport Hvis du bruger en Android-enhed, skal du springe til næste trin.

3. På siden Safe Web, der vises, skal du trykke på Klik her for at indsende en tvist.

4. Angiv de nødvendige oplysninger, og tryk på Send. Du vil modtage en bekræftelse pr. mail inden for 2 dage, når webstedet er godkendt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20220309171843756