Reagere på varslene «Skadelig nettsted oppdaget» eller «Usikkert nettsted» i Norton 360-mobilappen

Når Norton 360-appen oppdager et skadelig eller farlig nettsted, viser den et varsel som angir at nettstedet kan ha trusler som kompromitterer personopplysningene dine.

Varselet gir deg muligheten til å omgå det og besøke nettstedet hvis du er sikker på nettstedets omdømme.

Norton anbefaler at du ikke besøker nettstedet hvis du ikke er sikker på at det er trygt, og at du utviser forsiktighet når du surfer på nettstedet.

Avhengig av hvilken enhet du har, gjør du et av følgende for å omgå varselet og fortsette til nettstedet:

• Android-enheter: Trykk på Besøk likevel i varselmeldingen for å besøket nettstedet. Hvis du vil blokkere nettstedet, trykker du på Ikke besøk.

• iOS-enheter: Trykk på Vis detaljer i varselmeldingen og deretter på Tillat tilgang til nettsted.

Hvis du mener at Norton 360-appen blokkerer et legitimt nettsted, kan du opprette en tvist.

Send inn en tvist for å be om vurdering av nettstedet

1. Trykk på Vis detaljer i varselmeldingen.

2. Trykk på Vis full rapport hvis du bruker en iOS-enhet. Gå til neste trinn hvis du bruker en Android-enhet.

3. På siden Safe Web som vises, trykker du på Klikk her for å sende inn en tvist.

4. Fyll ut nødvendig informasjon og klikk på Send. Du vil motta en bekreftelse via e-post innen 2 dager når nettstedet er bekreftet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20220309171843756