Reageren op de waarschuwing 'Schadelijke website gedetecteerd' of 'Onveilige site' op de mobiele Norton 360-app

Wanneer de Norton 360-app een schadelijke of gevaarlijke website detecteert, geeft deze een waarschuwing weer die erop wijst dat de website mogelijk bedreigingen bevat die uw persoonlijke informatie kunnen compromitteren.

De waarschuwing biedt een optie om dit te omzeilen en de website te bezoeken voor het geval u de reputatie van de website kent.

Norton raadt u aan de website niet te bezoeken, tenzij u zeker weet dat deze veilig is en u voorzichtig bent tijdens het browsen op de website.

Afhankelijk van uw apparaat gaat u als volgt te werk om dit te omzeilen en de toegang tot de website toe te staan:

• Android-apparaat: tik in de waarschuwing op Toch bezoeken voor toegang tot de website. Tik op Niet bezoeken om de website te blokkeren.

• iOS-apparaat: tik in de waarschuwing op Details weergeven en vervolgens op Toegang tot site toestaan.

Als u denkt dat de Norton 360-app een legitieme website blokkeert, kunt u een geschil indienen.

Een geschil indienen voor de website ter evaluatie of herziening

1. Tik in de waarschuwing op Details weergeven.

2. Tik bij een iOS-apparaat op Volledig rapport weergeven. Ga bij een Android-apparaat verder naar de volgende stap.

3. Als de pagina Safe Web verschijnt, tikt u op Klik hier om uw geschil in te dienen.

4. Vul de vereiste details in en klik op Verzenden. Zodra de website is gevalideerd, ontvangt u binnen 2 dagen een e-mail met bevestiging.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20220309171843756