Åtgärda varningarna ”Skadlig webbplats har upptäckts” eller ”Osäker sida” på mobilappen Norton 360

När Norton 360 upptäcker en skadlig eller farlig webbplats visas en varning om att webbplatsen kan innehålla hot som kan påverka säkerheten för din personliga information.

Varningen ger dig ett alternativ att kringgå meddelandet och besöka webbplatsen om du är säker på att den har ett gott rykte.

Norton rekommenderar att du inte besöker webbplatsen om du inte är säker på att den är ofarlig och att du är försiktig när du surfar på webbplatsen.

Beroende på vilken enhet du använder kan du göra följande för att kringgå meddelandet och tillåta åtkomst till webbplatsen:

• Android-enhet: I varningsmeddelandet, tryck påBesök ändå för att tillåta åtkomst till webbplatsen. För att blockera webbplatsen trycker du påBesök inte.

• iOS-enhet: I varningsmeddelandet, tryck på Visa detaljer, sen trycker du på Tillåt åtkomst till webbplats.

Om du tror att Norton 360-appen blockerar en legitim webbplats kan du skicka in ett bestridande.

Skicka in bestridande om en webbplats för utvärdering eller granskning

1. I varningsmeddelandet, tryck på Visa detaljer.

2. För en iOS-enhet trycker du på Visa fullständig rapport. För en Android-enhet hoppar du över till nästa steg.

3. På sidan Safe Web som visas trycker du på Klicka här för att skicka in bestridande.

4. Fyll i obligatorisk information och tryck på Skicka. Du får en bekräftelse via e-post inom två dagar när webbplatsen har godkänts.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20220309171843756